Kerkes kiuaskivet

Kerkes kiuaskivi

 

KERKES on  täysin kotimainen tuote joka valmistetaan puhtaasta erikoismassasta polttamalla yli 1300 ºC:ssa. Täysin hajuton, eikä päästä saunailmaan haitallisia kaasuja kuten luonnon kivet lämmetessään.

Sopii  erinomaisesti myös hengitystie-allergikoille

Murentumattomat kivet ovat kotitaloudessa lähes ikuisia ( 5 vuoden murentumattomuus takuu kotikäyttössä).  Kivien muotoilu estää liian tiheän latomisen, parantaa lämmönkiertoa kiukaan sisässä nopeuttaen lämmitystä.

Muotoilu, murentumattomuus ja suuri lämmönjohtokyky tuovat säästöä lämmityskustannuksiin.  Samalla ne vähentävät huoltokustannuksia siivouksen ja sähkövastusten vaihtojen osalta.

TUOTE: vanhaa perinteistä suomalaista kestävyyttä edustava, lämmitysenergiaa säästävä. Kaikilla kivien ominaisuuksilla kohti puhtaampaa tulevaisuutta!

Esim. 70 % suomen uimahalleista ovat ottaneet kovaan käyttöönsä  jo Kerkesin kiuaskivet niiden kestävyyden ja huoltovapauksien vuoksi. Ammattikäytössä kiville annetaan jopa 1 vuoden takuun.

Soveltuvat lähes kaikkiin suomessa käytettyihin puu/sähkö/öljy/kaasu/pelletti-kiuasmallehin.

SAVUSAUNAT: Kestävyydeltään ainoat suositeltavat kiuaskivet savusaunojen kiukaisiin. Avotulella lämmitettäessä kiukaassa kivien kesto on koetuksella. Kerkes-kivien kesto lämmityskerroilla mitattuna savusaunakiukaissa on n. 600-650 (lämmitysaika n. 6-8 tuntia).    

KERKES-kivet toimitetaan kiuaskohtaisesti asennusohjeineen. Ilmoittamaasi kiukaaseen on todennäköisesti jo koeladottu Kerkes-kivet kivitehtaalla jonka mukaan tarjoamme sinulle vain oikean kokoisia kiviä riittävän määrän.

AITOKIUAS: keraaminen kivisarja, kivipakettihinnat AK-47 360,00€,  AK-57 535,00€,  AK-57k 770,00€, AK-68 1090,00€, AK-78 1320,00€, AK-95 1635,00€, AK-110 2000,00€. Kivipaketit  ( AK-47, AK-57 ja AK57K ) sisältää Kerkes-kiuaskvet, kivikaaret ja Kerkesiitti-massan RAHTEINEEN kotiovellesi. Noiden kivipakettien hinnat ovat aivan omaan luokkaansa, ota yhteyttä ja kysy! Isompiin kivipaketteihin rahdin hinnoittelu Postin hinnaston mukaisesti.

TILAUS: Pyydä kiukaskohtainen kivitarjous sähköpostitse ilmoittamalla kiukaasi merkki ja tyyppi niin saat vastauksena kiukaaseesi sopivat kivikoot, kivimäärän ja tietysti tarjoushinnan!   email: pontto013@gmail.com

KAMPPANJAHINTA  4,75€/kg    (ovh 4,90€ /kg)

Toimitus, viikko tilauksesta suuremmat erät, pienet joko heti taikka postin avulla lähipäivinä. 

ps. kurkkaa kuvagalleriaan jossa näet esim rapautuneiden luonnon kiuaskivien aiheuttamia ongelmia. Siellä on myös 130 kertaa lämmitetty (a' 6 h/lämmitys) savusaunakiuas jossa luonnonkivi on rapautunut jo hiekaksi ja Kerkes-kivi odottaa vain uutta lämmitystä.   

Kotimainen5 vuoden takuu

 

Lisätietoja kivistä : www.kerkes.fi