Kerkes kiuaskivet

Kerkes kiuaskivi

 

KERKES on  täysin kotimainen tuote joka valmistetaan puhtaasta erikoismassasta polttamalla yli 1300 ºC:ssa. Täysin hajuton, eikä päästä saunailmaan haitallisia kaasuja kuten luonnon kivet lämmetessään.

Sopii  erinomaisesti myös hengitystie-allergikoille

Murentumattomat kivet ovat kotitaloudessa lähes ikuisia ( 5 vuoden murentumattomuus takuu kotikäyttössä).  Kivien muotoilu estää liian tiheän latomisen, parantaa lämmönkiertoa nopeuttaen lämmitystä.

Muotoilu, murentumattomuus ja suuri lämmönjohtokyky tuovat  säästöä lämmityskustannuksiin.  Samalla ne vähentävät huoltokustannuksia siivouksen ja sähkövastusten vaihtojen osalta.

Esim. 70 % suomen uimahalleista ovat ottaneet kovaan käyttöönsä  jo Kerkesin kiuaskivet niiden kestävyyden ja huoltovapauksien vuoksi. Laitoskäytössä kiville annetaan 1 vuoden takuun.

Soveltuvat lähes kaikkiin suomessa käytettyihin puu/sähkö/öljy/kaasu/pelletti-kiuasmallehin.

KERKES-kivet toimitetaan kiuaskohtaisesti asennusohjeineen. Ilmoittamaasi kiukaaseen on todennäköisesti jo koeladottu Kerkes-kivet kivitehtaalla jonka mukaan tarjoamme sinulle vain oikean kokoisia kiviä riittävän määrän. AK-kiukaisiin   ( pakettihinnat AK-47 350,00€,  AK-57 520,00€,  AK-57k 750,00€, AK-68 1070,00€, AK-78 1290,00€, AK-95 1595,00€, AK-110 1940,00€ ) on omat mitoitetut kivipaketit sisältäen kivikaaret ja Kerkesiitti-massan RAHTEINEEN kotiovellesi. Noiden kivipakettien hinnat ovat aivan omaan luokkaansa, ota yhteyttä ja kysy!

Pyydä kiukaskohtainen kivitarjous sähköpostitse ilmoittamalla kiukaasi merkki ja tyyppi niin saat vastauksena kiukaaseesi sopivat kivikoot, kivimäärän ja tietysti tarjoushinnan!   email: pontto013@gmail.com

KAMPPANJAHINTA  4,70€/kg    (ovh4,89€ /kg) (sis alv 24%) Toimitus, viikko tilauksesta suuremmat erät, pienet joko heti taikka postin avulla lähipäivinä. 

ps. kurkkaa kuvagalleriaan jossa näet esim rapautuneiden luonnon kiuaskivien aiheuttamia ongelmia. Siellä on myös 130 kertaa lämmitetty (a' 6 h/lämmitys) savusaunakiuas jossa luonnonkivi on rapautunut jo hiekaksi ja Kerkes-kivi odottaa vain uutta lämmitystä.   

Made in Finland5 vuoden takuu

 

Lisätietoja kivistä : www.kerkes.fi

Kerkes kuvagalleria